Inserer ici votre texte ...

DOBRODOŠLI
NOVO!
AUTO DELOVI PO VOZILU
MOJA KORPA
KO SMO MI?
PRIJAVA KORISNIKA

Дефиниција и улога колача

Шта је колачић?

Колачић је датотека преузети на рачунару, таблету или другог мобилног уређаја када приступају наш сајт. Колачићи нам омогућавају да прикупља и чува информације о својим навикама или опреме од којих сте приступити сајту.

Информације добијене је повезан са бројем странице посећујете, језик који користите, на месту прикључка, број нових корисника, учесталост и понављања посете, трајања вашег боравка, бровсер или компјутер са којег посетите сајт.

Које врсте колача се користе на сајту?

Ви ћете наћи испод стола се наводе колачиће користе на нашем сајту, као и њихових мисија.

Време разговора колачиће

Колачићи се задржавају у периоду од тринаест месеци од њиховог подношења на свом опремом. Прескочите овај пут, твоја сагласност ће бити поново потребна.

Манаге Ми Цоокиес

Ако желите, можете да дозволите, блокирати или избрисати колачиће инсталирани на рачунару. За то је потребно да конфигуришете подешавања Вашег бровсера или подешавање опција приватности на вашем телефону. Ако блокирате инсталацију колачића на рачунару, постоји могућност да се више не може приступити одређене делове нашег сајта.

Наћи ћете у овим линковима за информације о томе како да управљате колачићима на редовној бровсер:

Фирефок: Омогућити и онемогућити колачиће који сајтови користе за одређивање подешавања ( хттпс://суппорт.мозилла.орг/фр/кб/ацтивер-десацтивер-цоокиес-преференцес )
Цхроме: Делете, одобрити и управљање колачићима у Цхроме ( хттпс://суппорт.гоогле.цом/цхроме/ансвер/95647?хл=фр )
Екплорер: Брисање и управљање колачиће ( хттпс://суппорт.мицрософт.цом/фр-фр/хелп/17442/виндовс-интернет-екплорер-делете-манаге-цоокиес )
Сафари: Управљање колачићима ( хттпс://суппорт.аппле.цом/кб/пх5042?лоцале=фр_ФР )
Опера Цоокиес ( хттп://хелп.опера.цом/Виндовс/10.20/фр/цоокиес.хтмл )

Dodaj u omiljene | Pošalji ovu stranicu prijatelju | Pravne informacije | Uslovi korišćenja | Политика безбедности | Политика приватности | Политика колачића